Hlavní obsah
Článek

Jestli si vedení Novy myslelo, že angažováním Gabriely Partyšové (45), jež nastoupila do bulvárního pořadu Prásk, vytvoří ještě lepší podmínky pro bezproblémové fungování stanice, asi se přepočítalo! Její začátek v pořadu vyvolal slušnou vlnu nevole ve velké části redakce zpravodajství. „Někdo se tu zbláznil!“ dozvěděli jsme se od našich pěkně rozhořčených informátorů!

Jak už je zvykem, po tomto článku bude muset polovina redaktorů na kobereček a možná budou muset i ukazovat telefony, jestli si náhodou v nedávném období s autorem netelefonovali. Přesto nám to nedá a o poznatky, které jsme se na Nově dozvěděli, se podělíme. „Bývalého moderátora Novotného samozřejmě kvůli jeho druhé profesi novináře moc lidí rádo nemělo, ale respektovali, že ten žánr umí. Že ho ale vyhodí v době, kdy byla sledovanost na vrcholu a dosadí tam někoho zvenčí, navíc Partyšovou, to tu naštvalo snad úplně všechny. Jako by si tu někdo schválně kopal svůj vlastní hrob. Tohle může Novu poškodit. Dějí se tu v poslední době opravdu divné věci,“ kroutí hlavou unisono někteří reportéři zpravodajství, pod něž Prásk spadá.

O tom, že Partyšová se dostane na místo hlavní moderátorky pořadu, se vědělo už od konce léta minulého roku. Všichni se tomu ale smáli s tím, že na Nově nikdo přece není takový blázen, aby ohrozil výborně fungující značku a nasadil do pořadu člověka, který nezastavil ani pád TopStaru na konkurenční Primě. Teď jsou všichni překvapeni a podle našich zpráv čekají, zda jim několik dalších vysílání dá za pravdu a klesne sledovanost, nebo Gábina všechny překvapí a pořad vyšvihne ještě do vyšších čísel. Každopádně moc přátel v televizi teď mít nebude, což se ale při případném úspěchu může rychle změnit...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám