Hlavní obsah
Článek

Hudební producent, podnikatel a objevitel zpěvačky Ewy Farne Lešek Wronka (63) se zítra žení! Přímo na Valentýna pojme za svoji ženu známou polskou zpěvačku Halinu Mlynkovou, která je u našich sousedů populární asi jako u nás Lucie Bílá.

I den před svatbou je Wronka plně pracovně vytížen, ale jak sám přiznává, jak se blíží den D, přeci jen pociťuje jemné šimrání v žaludku.

„Mám hodně práce, ale nervozita ve mně rozhodně dříme,“ bez ostychu přiznal producent, který bude na svatbě mít i své tři potomky.

Poslední svobodné dny s partnerkou nechyběl ani na společenských akcích. Jednou z nich byl i česko-polský ples, který si s krásnou snoubenkou nadmíru užíval.

Ač byl na plese jako VIP host, hodně času trávil za mixážním pultem. "Halina zpívala a já jsem jí hlídal ozvučení. Nic jiného v tom nehledejte, i když mě to moc baví, přeci jen práce producenta je pro mě podstatnější," má jasno. Wronka si s Halinou samozřejmě vychutnával i poslední svobodné polibky. Ten novomanželský si dopřejí už zítra a bude určitě stejně vášnivý jako ten na plese.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám