Hlavní obsah
Článek

Idol náctiletých dívenek Justin Bieber (30) umí pokaždé překvapit. Snad by to ani nebyl on, kdyby se na společenských akcích téměř pokaždé neobjevil s novou image.

Výjimku neudělal ani na módní přehlídce a následné párty v New Yorku. Výsledek byl ale tentokrát hodně rozpačitý. Bieber se totiž nepoučil a už poněkolikáté si nechal narůst knírek. V jeho případě se však spíše jedná o jemné chmýří, které rozhodně vypadá všelijak, jen ne mužně.

Talentovaný zpěvák s něžným hláskem tak připomínal spíše třináctiletého puberťáka chlubícího se prvními třemi vousky. Škoda jen, že mu více nedorostly vousky na bradě.

Mužnější strniště by mu totiž určitě slušelo. Korunu všemu bohužel nasadil i zvoleným účesem. Podivnou, značně neforemnou vlnu, si na hlavě chtě nechtě musel neustále upravovat.

S rašícím knírem a podivným účesem by mu to slušelo možná tak ve filmu Pomáda předělaném do verze snímku pro dospělé publikum. Jediné, co snad ještě fešný zpěvák nevyzkoušel, je pořádně huňatý plnovous. To by mu ale jeho fanynky asi neodpustily.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám