Hlavní obsah
Článek

Místo s přítelem, tanečníkem Tomášem Smičkou, šla zpěvačka Kamila Nývltová (34) na premiéru erotického filmu Padesát odstínů šedi s kamarádkou. A hned po ní pokukoval model, který byl součástí programu a s očima zakrytýma škraboškou postával u rudého letiště pana Greye.

"Tomáš nemohl a tady pán je sice fešák, ale já zůstanu věrná," smála se Kamila. A po tom, co nám následně prozradila, se ani nedivíme. "Musím přiznat, že jak skvěle se Tomáš hýbe v tancování, tak mu jdou skvěle i jiné věci. Musím říct, že jsme se hledali, až jsme se našli, a je to skvělé," pochvalovala si milenecké dovednosti partnera Kamila.

Párem jsou už pár let, ale zatím si nezevšedněli. "Sami spolu se nenudíme. Já si na to úplně nepotrpím, i když mám doma pouta ze sexshopu, které jsem dostala k narozeninám. Ale nepoužíváme nic takového," svěřila.

Zato na erotické filmy se s partnerem rádi podívají. "Sexuální scény jsou v dnešní době už v hodně filmech. A myslím, že to ani jednomu z nás nevadí. Když je občas nějaký sexuálnější film, vztah to okoření a stane se, že ho ani nedokoukáme a jdeme vedle," smála se Kamila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám