Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je téměř neuvěřitelné, jak moderátorka Eva Decastelo (45) dokáže přetvořit svoje tělo a nemusí k tomu mít žádnou kouzelnou formulku. Stačí jen stahovací prádlo a pořádně těsně stažený korzet. Jako by ani nebyla z masa a kostí jako obyčejní lidé, ale její tělo bylo z hmoty podobné amarounům, z nichž lze vykouzlit cokoliv.

Když jsme ji viděli, jak se vyfikla na uvádění filmové premiéry, nevěřili jsme vlastním očím. Eva se nasoukala do šatů, v nichž měla neskutečně štíhlý pas, a z výstřihu se jí draly čtyřky, i když disponuje pouze ňadry velikosti dva. S deseti kily, které prý přibrala, se dají evidentně dělat zázraky.

"Má to svoje negativa. Rozhodně bych v tom nemohla odjet domů, protože bych neuřídila ani metr, skoro nedýchám a už vůbec nepiju, natož abych něco snědla. Bude to ze mě někdo muset co nejrychleji sundat, nebo přímo tady omdlím," svěřila Eva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám