Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) je považována za módní ikonu a nyní to předvedla i v praxi. Připravila svoji první módní kolekci. "Návrhářka je silné slovo. To, co jsem připravila, je obyčejná mikina, ale je neobyčejná v tom, že je spojená s hezkou myšlenkou. Se zástupci módní značky, se kterou dlouhodobě spolupracuji, jsme se rozhodli, že uděláme něco dobrého a výtěžek z prodeje jde na nadaci Debra, která se stará o pacienty s nemocí motýlích křídel," řekla Super.cz Dara, která sama už deset let podporuje holčičku Olinku, která touto nemocí trpí.

Celou kolekci zaměřila na maminky a jejich děti. A dokonce i miminka. Že by se Dara sama připravovala na další mateřství? "Hodně maminek mi píše, že by chtěly něco pro kluka, pro holku. Tak jsem připravila i dětské bodýčko a mikinu pro děti, kterou má doma i Laura. A snad ta bodýčka taky brzy využiju," usmívá se Dara, která se před týdnem přestěhovala s přítelem Rytmusem a dcerou do nového domu.

"Postavili jsme dům a zasadili strom a do třetice zbývá to jediné. Co se má stát, se stane. A budeme za to šťastní," říká zpěvačka.

Z nového domu je nadšená. A dokonce nemá ani korunu dluhu. "Dobře se tam spí, vstává, snídá, jsme šťastní, že jsme ve vlastním. Zadluženi nejsme, povedlo se nám na to dosáhnout ze svého a nepůjčovat si prachy. Máme dům, který jsme 'vykešovali' a je náš. Je postavený podle našich představ a cítíme se v něm dobře," dodala Rolins.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám