Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme si s Eliškou Kaplicky Fuchsovou povídali naposled, tak byla čerstvě zamilovaná. Během našeho posledního setkání na Plese v Opeře jí ale kupodivu nedělal společnost partner, jak by se dalo předpokládat, ale kamarád. Podle všeho je totiž lásce konec.

„Příjemné období je, že si užíváme plesu,” odpověděla Eliška diplomaticky na naši otázku, jestli stále prožívá hezké časy a je stále zamilovaná. Bylo vidět, že se o svém vztahu nechce bavit.

Snažili jsme se od producentky aspoň zjistit, jestli se vydá se svým doprovodem také na taneční parket. „Myslíme, že to zkusíme, přišli jsme na ples, a tak si musíme zatancovat. Já to vnímám jako samozřejmost,” řekla Kaplicky, která navštívila Ples v Opeře už podruhé. Právě kvůli loňské návštěvě plesu chodila i do tanečních. „Nestihla jsem se naučit všechny základní tance. Já jsem spíš na preciznost než na kvantitu,” smála se Eliška Kaplicky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám