Hlavní obsah
Článek

Na Ples v Opeře nevyrazila Aňa Geislerová (47) ani tak za zábavou, ale přišla hlavně podpořit Nadaci Terezy Maxové, se kterou již také v minulosti spolupracovala. Herečka pomohla během večera vydražit náhrdelník od Roberta Coina z kolekce Ipanema za 155 tisíc korun.

Jednoho šperku se tedy Aňa musela dobrovolně vzdát, ale další nádhera v hodnotě přesahující milión korun jí tělo zdobila dál.

Její bohatě vzorované šaty doplňoval černobílý diamantový set ze stejné šperkařské dílny jako vydražený šperk. Náušnice z kolekce Fantasia Black & White, které spolu s náramkem a prstenem kolekce Scorpion perfektně ladily se vzorem šatů.

„Pro mě jsou šperky přirozeným doplňkem v životě rodinném i v tom na červeném koberci. Všechny kousky z dílny Roberta Coina mi skvěle padnou, protože vyzdvihují ženskost a zároveň se v nich cítím pohodlně,” nechala se slyšet rusovlasá kráska, která se nedávno stala čerstvou ambasadorkou věhlasného italského šperkařství. Herečku uchvátila skutečnost, že každý šperk od Coina v sobě obsahuje skrytý rubín. „Věřím v magii rubínu a jeho schopnosti přinášející štěstí, zdraví a dlouhověkost,” říká Aňa Geislerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám