Hlavní obsah
Článek

V úžasném vlněném kabátku smetanové barvy byla vévodkyně z Cambridge ozdobou dobročinné akce v Portsmouthu. Kate ve čtvrtek navštívila místní školáčky a jejich rodiče jako patronka nadace 1851 Trust a téměř všichni se zaměřili na jediné - na princeznino bříško, které jí pod tenkým páskem vyčnívalo.

Milovnicím módy jistě srdce zaplesalo při pohledu na elegantní kabátek, který nastávající dvojnásobné mamince padl jako ulitý. Zájemkyně by za něj však musely zaplatit v přepočtu přes 30 tisíc korun, ale i tak by jej už nejspíš hledaly v butiku Max Mara marně, stejně jako vše, co budoucí královna jednou oblékne.

Některé maminky ale pokukovaly i po princeznině doprovodu, kterým tentokrát nebyl manžel William, nýbrž pohledný reprezentant Anglie v jachtingu Ben Ainslie (38), jenž má za sebou bohatou škálu úspěchů. Ze čtyř po sobě jdoucích Olympijských her z let 2000 - 2012 přivezl zlaté medaile. Ainslie je stejně jako vévodkyně Kate patronem zmiňované nadace, která se snaží vést mladé lidi ke sportu, konkrétně pak právě k jachtingu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám