Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Barbora Kodetová (53) je necelé dva roky po narození třetí dcery Sofie zase jako proutek. "Ještě mi chybí dvě kila do mé ideální váhy pětapadesát kilo. S lítáním kolem holek, domu a zahrady to jde dolů samo," řekla Super.cz. Dohromady za všechna tři těhotenství přibrala neuvěřitelných osmdesát kilo. "Poprvé to bylo třicet, pak po pětadvaceti," upřesnila Bára.

Herečka se s manželem, houslistou Pavlem Šporclem, objevila na vernisáži fotografií a soch v zahradách Slovanského domu. "Holky jsme nechali doma. Chci si užít klidný večer bez řevu," připustila herečka, která nemá ani žádnou výpomoc v domácnosti. "Půl roku mi dokonce nikdo nepomáhal ani s úklidem. Teď mi luxovala kamarádka a trvalo jí to tři hodiny. Dům není tak velký, ale zrovna jsme si navíc pořídili dva velké psy, tak je všude plno chuchvalců chlupů," vyprávěla.

Kodetová se pomalu vrací k práci. "Začala jsem divadlem. Mám za sebou pár menších televizních projektů. Třeba na velkou seriálovou roli bych si s malýma holkama ještě netroufla. Ale klidně můžete vzkázat režisérům, že už mě mohou začít víc oslovovat. S rozením dětí už jsem skončila," smála se Bára.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám