Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svoji první obálku Vogue si odškrtla už v patnácti letech. Modelingu se tak aktivně věnuje bezmála sedm desetiletí. Třiaosmdesátiletá Carmen Dell’Orefice ale rozhodně nepomýšlí na důchod, a to ani ten sexuální...

Velmi intimní zpověď se objevila v nejnovějším čísle magazínu New You, pro nějž pokroková ‚babička‘ nafotila i obálku. Rodačka z New Yorku se rozpovídala nejen o milostné sféře, ale i o dietách a o tom, jak se 'připravuje' na smrt.

„Jistěže mám pořád aktivní sexuální život, proč bych s tím přestávala? Když máte Rolls Royce, taky musíte strčit klíčky do zapalování a ujistit se, že motor funguje. Když chcete jezdit s autem, musíte se o něj starat, aby bylo pořád dobře připravené,“ překvapila svou spontánností dáma v letech, které v žilách koluje po předcích italská a maďarská krev.

Dell’Orefice byla třikrát vdaná a ještě jednou zasnoubená, ale její nastávající, televizní moderátor David Susskind, před sňatkem zemřel. Mužů ale měla prý spousty i proto, že její apetit jen tak někdo neuspokojil. Po svém boku má ale údajně vždy nějakého přítele. O konkrétních jménech však nikdy nehovoří. Dokonce se prý ve formě udržuje i díky tomu, že ví, jak samu sebe potěšit.

Reklama

Další články

Načítám