Hlavní obsah
Článek

Nejen Brad Pitt (60) měl tu čest oženit se s Angelinou Jolie (48). Jejím mužem byl i hollywoodský kolega Billy Bob Thornton (59), v jehož případě šlo o pátý nevydařený pokus o manželství.

Dnes je Angelina Jolie sedminásobnou matkou, uznávanou herečkou s režisérskými ambicemi i známou bojovnicí za lidská práva, ale tato světice za sebou má divoké mládí, o němž v současné době nerada mluví. Manželství s o 20 let starším Billym Bobem Thorntonem, které trvalo pouhé tři roky, patří ke kapitolám, jež jsou pro ni už tabu. Zatímco Angelina o tomto svazku mlčí, její exmanžel se netají tím, že vztah skončil kvůli jejím žárlivým scénám.

V letech 2000 - 2003, kdy Thornton prožíval poslední ze svých pěti ztroskotaných manželství, byl v Hollywoodu považován za charizmatického fešáka. S přibývajícím věkem ovšem herec známý z filmů Banditi, Ples příšer či Santa je úchyl chřadne a působí vyčerpaně. Totéž se dá bohužel říct i o jeho exmanželce Angelině Jolie, jejíž vyhublá postava také vzbuzuje obavy o hereččino zdraví.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám