Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Novácký Prásk chystá velké změny. Stávající moderátor Pavel Novotný dostal podle informací Super.cz padáka a Nova už má jasno o náhradě. Novou moderátorkou pořadu bude Gabriela Partyšová (45), která v něm coby redaktorka působila již na konci devadesátých let.

"Těší mě, že se mohu vrátit do pořadu, ve kterém jsem působila už před několika lety a mohu se tak stát součástí nejsledovanějšího společenského magazínu v České republice. Je pro mě velká čest setkávat se s českými i zahraničními celebritami a spolupracovat s týmem profesionálů, který se na výrobě pořadu podílí a který je zárukou toho, že se diváci u pořadu nebudou nudit,“ řekla Partyšová.

O angažování Partyšové se za zavřenými dveřmi mělo rozhodovat včera. Za sebou má kamerové zkoušky, ve kterých obstála. Gábina má navíc s tímto typem pořadů už své zkušenosti. Na konkurenční Primě moderovala TopStar, odkud byla odejita. Hned poté se jí dveře otevřely na Nově, kde začala moderovat Snídani s Novou.

Zlí jazykové si špitali o tom, že moderuje pořad, kde se doslova a do písmene začíná a pro ostříleného moderátora je to spíš ostuda a blížící se konec. Jak se ale ukázalo, Gábina své pozice na Nově využila na sto procent a již dnes večer bude hvězdou pořadu, který každý čtvrtek sleduje kolem miliónu lidí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám