Hlavní obsah
Článek

Ukončit svůj mladý život se z dosud nevyjasněných důvodů rozhodl teprve jednadvacetiletý britský model Grant Clarey. Jen pár hodin poté, co napsal na svou zeď na sociální síti, že se cítí sám, nalezli jeho mrtvé tělo v parku nedaleko jeho bydliště v Cornwallu.

Grant měl podle jeho otce všechno, po čem může muž v jeho věku toužit, přesto se nějaký čas utápěl v depresích.

„Podepsal smlouvu s modelingovou agenturou a v dubnu ho čekalo natáčení seriálu pro stanici Channel 4, měl být jednou z hlavních postav. Byl v úžasné formě a velmi aktivní. Vypadal skvěle. Všechno mu hrálo do karet. Kamkoli vešel, dívky z něj nespustily oči. Byl skutečně osobnost,“ vzpomíná jeho otec Jim, který stále nedokáže pochopit, proč jeho syn už nechtěl dál žít. Grant, jenž miloval surfování, dokonce ani nebyl sám, měl přítelkyni Vicki Craddock.

„Jsem vážně otrávený - má někdo večer čas? Cítím se sám,“ napsal Grant v neděli na svůj Facebook a už se nevrátil do domu v Newquay, kde bydlel s rodiči. Oběšeného jej ještě tu noc nalezli návštěvníci parku, kteří zavolali policii. Ta potvrdila, že se dle předběžného vyšetřování skutečně jednalo o sebevraždu.

Reklama

Další články

Načítám