Hlavní obsah
Článek

Jednou z protagonistek chystaného muzikálu Mýdlový princ je Tereza Kostková (47), která ztvární roli učitelky Zuzany Adamové (v alternaci s Jitkou Schneiderovou (51)), i když v šatech s drobnými kvítky vypadá spíš jako školačka. A protože premiéra se chystá na polovinu března, jsou všichni v nejvyšším pracovním nasazení.

„Trénujeme a jedeme fakt naplno. V představení je několik věcí, které ještě vypilováváme. Kouzelník Pavel Kožíšek nás zasvěcoval i do několika triků, které budeme předvádět na jevišti a ty musíme ještě pořádně vyladit. A zpěv? No proč ne. Přijďte a uvidíte a uslyšíte,“ zve další z účinkujících Martin Písařík.

„Na Broadwayi jsem teď jako doma. V podstatě od rána do večera, jen v neděli je volno. Co se dá dělat? Ale to, co říkám, není, že bych si stěžoval. Bude to fajn představení,“ dodává Sagvan Tofi (59), který se s Martiny Dejdarem (59) a Písaříkem alternuje v hlavní roli nezaměstnaného herce Martina Marka. Snad se ve všech těch Martinech neztratíme.

Jelikož se jedná o muzikál, byla jména některých interpretů, vybraných do hlavních rolí, překvapivá. „Je to věc, která není žádný koncert, ale vyžaduje činoherní herce. Nesmíte očekávat Cats nebo Fantoma opery,“ uvedla na pravou míru Kostková.

Reklama

Další články

Načítám