Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před čtyřmi měsíci se herci Martinu Krausovi narodil první syn Filip. Český Belmondo přiznal, jak ho narození potomka značně změnilo. „Celý život jsem přehodnotil. Jsem na světě v podstatě jen kvůli němu. Chlapi, kteří tohle nezažili, to nepochopí. Našel jsem smysl života. Filip, když mě vidí, vypadne mu z pusy dudlík a usměje se, to je pro mě balzám. Stal se mým životabudičem,“ prozradil Kraus, který je ze svého syna celý paf.

„Mám po dlouhé době pocit, že jsem chlap. A možná jsem chlap poprvé v životě. Neznám lepší pocit, než když se to stvoření, které se jmenuje Filip, na vás usměje. Dokážu z toho žít celej tejden. Ale snažím se, abych s ním byl denně. Když to zkrátím, tak ve finále já teď vlastně žiju jen tím Filipem. Vyhovuje mi to a baví mě to,“ dodal pyšný otec.

Kraus synka hojně zapíjel na křtu videoklipu zpěvačky Eki Slukové. Ta si jej zvolila za kmotra.

„S Eki se známe z natáčení filmu Lovci a oběti. Také díky tomu filmu mám blízko k celé její rodině. Nebyla to pro mě čistě pracovní záležitost, měl jsem možnost poznat tyhle lidi blíž. Mám je rád a je mi s nimi fajn,“ dodal Kraus na adresu rodiny zpěvačky, která pochází z Řecka. Za kmotru šla Eki také herečka Daniela Šinkorová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám