Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když potkáme zpěvačku Dášu Zázvůrkovou ve společnosti, ať se snaží jakkoliv, její outfit nikdy není zrovna oslňující. Nyní to vyřešila jako chytrá horákyně. V novém videoklipu se ukáže skoro nahá, pouze v tělovém spodní prádle. A figuru má fakt parádní.

V sexy akrobatickém tanci na lanech Dáše v klipu sekundoval sólista baletu Národního divadla Michal Štípa. A překvapila nejen svými křivkami, ale i zpěvem moderního šansonu, ve kterém svlékla nejen oblečení, obnažila i svoji duši. Natáčení bylo fyzicky i emocionálně velmi namáhavé a divili jsme se, jak takto náročné gymnastické prvky může zpěvačka vůbec zvládnout.

„Na začátku jsem se styděla, ale jako herečka jsem si velice rychle zvykla na atmosféru. V krásném make-upu a nádherně upravených vlasech jsem se cítila opravdu sexy a postupně se uvolnila. Navíc, když zpíváte o intimních věcech, odhalíte mnohem víc než svou kůži. Co se týká akrobacie, režisér Alex Pieter věděl přesně, co chce a musela jsem šplhat po lanech, do toho zpívat a vše muselo vypadat lehce a přirozeně“, směje se zpěvačka.

Videoklip se natáčel ve Votické sokolovně, kde Dáša zde mívala svá první vystoupení před větším množství lidí, když tady v dětství cvičila na kruzích a zdokonalovala se v gymnastice. Teď už víme, kde Dáša vzala svoji perfektní postavu.

„Jako malá jsem snila o tom, že budu zpěvačkou. Že přijede nějaká agentura a přijdu jim zajímavá a ze všech holčiček si vyberou zrovna mě. Ale k nám do Votic nikdy nikdo nepřijel. Tak jsem nakonec odjela do Prahy já, kde si mne vybral pan režisér Miloš Forman a já jsem byla konečně šťastná, a o to víc jsem na sobě začala pracovat,“ svěřila Dáša.

Ta chystá novou desku, která vyjde i na vinylu. A Dášu můžete vidět na vlastní oči 5. května v Obecním domě na charitativním koncertě pro nadaci Slunce, které je patronkou, nebo ve hře Lidský Hlas od Jeana Cocteaua od 15. května v divadle Na Kampě, kde vystupuje spolu s Jitkou Sedláčkovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám