Hlavní obsah
Článek

Televizní moderátorka Denisa Jeřábková (27) si zpříjemnila požehnaný stav zahraniční cestou. Se svým partnerem Martinem odcestovala na dva týdny do Thajska, kde nabírali síly na příchod jejich prvního společného potomka. Toho budou vychovávat i s početnou zvířecí smečkou, o kterou se jim v době jejich nepřítomnosti staral kamarád.

Nastávající rodiče zakotvili na ostrově Koh Samui, ale jak nám samotná moderátorka prozradila, cestování s bříškem je trochu náročnější. „Člověk je hned unavený, ale zvládli jsme to dobře. Akorát na letišti v Bangkoku jsem musela neustále ukazovat potvrzení od lékaře. Nevěřili mi, že jsem teprve ve 20. týdnu. Asi jsem trošku narostla. Vypadá to, že Fazole, jak miminku zatím říkáme, bude pěknej macek.“

Kromě panenské přírody, slonů a malebných ostrovů je v Thajsku proslulá i kuchyně, která je pro množství použitého koření chilli pro spoustu turistů prakticky nepoživatelná. S tím se ale Denisa popasovala statečně.

„Miluji thajskou kuchyni. Je neuvěřitelně pestrá a zdravá. Navíc jsem na ni zvyklá a doktor mi řekl, že můžu jíst všechno jako dřív, pokud mi to nezpůsobuje obtíže. Tak z našeho mimča bude asi další milovník asijské kuchyně,“ tipuje budoucí maminka, která hned druhý den po příletu usedá zpět do moderátorského křesla zpravodajské relace.

Reklama

Další články

Načítám