Hlavní obsah
Článek

Modelka Agáta Prachařová (38) se ještě nedávno musela hodně strachovat o osud svého manželství, když prosákly informace, že Jakubu Prachařovi (40) údajně měla být nevěrná (on sám zavolal do Super.cz a zprávy z článku potvrdil), pak se dost naivně snažila národ přesvědčit o tom, že vše bylo jenom jako (hahaha), teď se ale nakonec zase nejvíc směje ona. Podle informací Super.cz dostala kšeft, který jí lidé v branži hodně nepřejí!

Dcera Veroniky Žilkové nedávno získala okénko v primáckých dennodenních VIP zprávách. Zatím na stejné stanici působila v odumírajícím bulvárním magazínu TopStar, ale asi jí to připadalo málo, a tak si domluvila další „brigádku“. A údajně luxusně placenou.

Ani náhodou prý nemá stejné finanční podmínky jako ostatní reportérky pořadu. „Agáta je posilou, redaktorek je tu jak máku. Má ale stejné peníze za pár reportáží jako jiné holky, které lítají od rána do večera po akcích a večírcích a ani se nezastaví,“ prozradil nám zdroj z Primy, který si, jak překvapivé, nepřál být jmenován.

Podle něj nové reportérky začínají za pár korun, nebo úplně zadarmo po dobu zkušební doby.

„Koho by to neštvalo, že jo,“ odvětila k tomu jedna ze zaměstnankyň televize. Na druhou stranu, ať je Agáta, jaká je, nějaké jméno si už udělala, není žádná dívka z davu, a pokud jí někdo větší plat nabídne, proč by ho nepřijala?

A co na to televize Prima? "Informace o honoráři Agáty Prachařové jsou zkreslené. Její odměna za odvedenou práci nepřekračuje běžné honorářové rozmezí v redakci. Podrobnosti jsou ale smluvním tajemstvím obou stran. Tým VIP zpráv vnímá Agátu jako přínos, módě rozumí a ve skladbě zpráv ze společnosti je její módní okénko příjemným zpestřením," uvedla za televizi Marie Fianová.

Reklama

Další články

Načítám