Hlavní obsah
Článek

Klobouk dolů, Mistře! Zpěvák Karel Gott (†80) nikdy nepatřil k těm, kdo by si přáli, aby se jejich drahé polovičky nemohly realizovat v tom, co je baví. Když tedy Ivana Gottová (48) nedávno dostala roli v muzikálu, jehož přípravám se musí naplno věnovat, místo toho, aby zaplatil pár filipínských chův a další personál, převzal otěže ve vile na Bertramce sám. Je z něj pečlivý otec, a dokonce i poctivě venčí.

Gott nemá problém s tím, aby se postaral o své dvě dcery, zařídil nákupy nebo vyvenčil psa. V „normální“ rodině by na tom nebylo nic zvláštního, ale u nejslavnějšího českého pěvce jde přece jen o překvapení. Přeci jen má nabitý program, a tak by leckdo čekal, že starost o domácnost a o děti přenechá jiným.

On sám to ale bagatelizuje a trochu jako by ho rozčilovalo, že to někdo řeší. „Vždyť jde o naprosto běžný život, takhle to probíhá ve všech normálních rodinách. Jsou to všední věci. Prostě co mohu, to udělám, a dělám to moc rád. Střídáme se. Nastavil jsem si trošku nový život, ale všechnu práci přitom zvládám stíhat,“ prozradil Super.cz božský Karel.

Jedinou částí týdne, kdy se přeci jen nemůže tolik zapojit do péče o děti a dům, jsou víkendy. „To mám nejvíce práce a té se věnovat musím, program nasmlouvaný třeba na rok dopředu se nedá překopat. Je teď hodně sezóna plesů a firemních večírků, a tak jsem o sobotách a nedělích velmi pracovně vytížen. Ale dcery nemají školu, takže je to jednodušší. Pomáhá i to, že po loňském náporovém roce, kdy jsem slavil půlkulatiny, vydal desku, s níž byla spojena řada aktivit, a absolvoval náročné turné, mám letošní začátek roku volnější, takže se mohu s chutí rodině o to víc věnovat. A zvládám to lehce,“ uzavřel Karel Gott, který by možná zasloužil medaili za tátu a manžela roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám