Hlavní obsah
Článek

Když bylo Aaronu Carterovi sedm let, svezl se na úspěchu staršího bratra Nicka, toho času působícího v kapele Backstreet Boys. V hudební kariéře pokračuje i jako dospělý muž, ale od časů největší slávy se samozřejmě výrazně změnil.

Sedmadvacetiletý Aaron už pochopitelně přišel o roztomilý dětský hlásek, jímž v roce 1997 doprovázel hit Crush on You. Se slávou se však odmítl rozloučit a po období dospívání chce světu ukázat, že nebyl jen sezónním interpretem.

Bývalá dětská hudební hvězda vydala poslední studiové album s názvem Another Eartquake už v roce 2002 a nyní se vrací na pódia. Z Aarona je dospělý muž, a stejně zestárly i fanynky, jejichž hudební vkus se nejspíš v novém tisíciletí proměnil. Zpěvák se však nevzdává a chce dokázat, že má v hudebním šoubyznysu stále své místo.

Aaronovi se loni podařilo splatit všechny dluhy, takže je připravený zahájit novou životní kapitolu. V době zpěvákovy největší slávy jeho rodiče nejspíš příliš neřešili daně, a tak se dlužná částka vyšplhala na 3,5 miliónu dolarů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám