Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je jí teprve třináct a už hrála v mnoha seriálech. Světem televizního natáčení protřelá teenagerka tedy neměla problém sama, bez rodičů, kteří jsou též zaneprázdněni natáčením seriálů, vyrazit za dalšími hereckými kolegy do luxusní restaurace a učit se tam vařit.

"S vařením na tom moc dobře nejsem. Zvládnu čínskou polévku z pytlíku a míchaná vajíčka. Ale ta dělám moc dobrá. U nás je doma v kuchyni spíš brácha, umí třeba upéct muffiny. Mě nebaví, jak dlouho to trvá a jak dlouho se musí čekat, jestli z toho vyjde něco dobrého," prozradila svůj vztah k vaření Agáta.

Rodiče prý samozřejmě vaří, dokonce lépe to zvládá tatínek Karel Zima, jehož známe ze seriálu Cesty domů. A jaké mají u Zimů slavnostní jídlo? Krevety, které se učila připravovat Agáta, to zatím nejsou. "Maminka je ze Slovenska, tak třeba kromě kapra a salátu máme na Vánoce zelňačku a pupáče, to je taková sladkost, která se podobá rohlíčkům, ale je v máku a osmažená," prozradila recept maminky Magdy.

Teď prý je ale už moc nejí a nás zajímalo, zda kvůli tomu, že už by jako další holky jejího věku začala řešit diety. "Teď jsem začala řešit to, co jím. Doposud jsem na to nemyslela a jedla ve fastfoodech a měla úlety se spoustou sladkostí. Ale pak si řeknu, že zase takový tlusťoch nejsem a tu čokoládu si stejně dám," řekla nám Agáta.

Reklama

Další články

Načítám