Hlavní obsah
Článek

Na Valentýna si tahle blonďatá kráska ze seriálu Cesty domů moc nepotrpí a s partnerem ho slaví, jen když se náhodou oba sejdou doma, což se prý často nestává. "Shodou okolností to bylo loni, kdy jsme si zašli spolu do restaurace. Ale žádné dárečky si nedáváme, maximálně pusu," řekla Super.cz Henrieta Hornáčková.

Už právě večeře v dobré restauraci je pro ni dostatečnou oslavou, protože ona sama vaření jako koníčka nemá, jak nám prozradila na lekci vaření pro primácké seriálové herce. "Vařím, jenom když musím, a když je nějaká slavnostní příležitost, radši jdeme někam ven," vysvětlila s tím, že ji ale kurz vaření, přestože není velká kuchařka, bavil.

"Zajímalo mne, jak se upravují krevety. Naučila jsem se je totiž jíst teprve před dvěma lety, když jsme byli na dovolené v Kambodži a ve Vietnamu. Ráda bych to doma někdy zkusila," plánuje Henrieta. A co dalšího zajímavého v exotice okusila? Místní specialitou jsou prý i naložená kachní embrya!

"Ale zase takoví experimentátoři nejsme, i když v cizích zemích jejich jídla ochutnáváme. Pizzu nebo těstoviny si v Asii nedám. Ty divné věci ale nechávám na Davidovi. Jedl třeba brouky různých velikostí. Ale to jsem mu pak dala pusu až večer," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám