Hlavní obsah
Článek

Smějící se holčička na fotce se proslavila ve slavné dívčí kapele. Později se vypracovala v uznávanou módní návrhářku, která udává světové trendy a drží si image jedné z nejlépe oblékaných žen světa. Zasloužilá matka čtyř dětí je vdaná za slavného fotbalistu a s úsměvem na rtech ji na veřejnosti téměř nevídáme, což je v protikladu s tím, jak se na celé kolo smála coby malá a roztomilá dívenka. Poznali jste ji?

Usměvavá tvář byla v dětství charakteristická pro Victorii Beckham (49), která si v dospělosti zachovává kamennou tvář. Victoria se proslavila v dívčí kapele Spice Girls. Nejobletovanější členkou kapely se ale paradoxně stala až poté, co se vdala za fotbalistu Davida Beckhama (48).

Později v sobě objevila talent pro módu a díky obrovskému úsilí se vypracovala mezi uznávané návrhářky. Pracovní kariéru přitom dokázala hravě skloubit s rodinným životem.

S Davidem Beckhamem je vdaná neuvěřitelných šestnáct let a společně vychovávají syny Romea, Cruze, Brooklyna a dceru Harper Seven.

Victoria Beckham žije pod neustálým drobnohledem bulvárního tisku, jenž v minulosti řešil nejen její módní výstřelky, extravagantní účesy a úpravy poprsí, ale i spekulace o údajné anorexii, které vyvolávala Victoriina extrémní vyhublost. Před lety někdejší Posh Spice šokovala výstřednostmi, dnes už coby čtyřicátnice raději sází na eleganci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám