Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Chronická exhibicionistka Micaela Schaefer (40) využila probíhající filmový festival v Berlíně k prezentaci svých ňader. Návštěvníci německé metropole se tak kromě místních pamětihodností dočkali i ženské nahoty.

Berlínští strážci pořádku jsou nejspíš velmi tolerantní, jinak by Micaela už dávno skončila na policejní stanici, kde by v lepším případě vyvázla jen s pokutou. Němci sice měli k erotice vždy blízký vztah, ale odhalování na veřejnosti zde stále nepatří ke všedním činnostem.

Micaela si ovšem vyhláškami hlavu neláme a opakovaně turistům vystavuje svá ňadra v minimalistických alegorických kostýmech, které většinou skrývají jen její rozkrok. Proslulá odhalovačka se tentokrát ze svého stálého stanoviště u Braniborské brány přesunula do dějiště Berlinale, kde jí společnost dělali dva medvědi, kteří figurují ve znaku města i logu festivalu. Micaela si jimi nechala osahávat ňadra a medvědímu stylu přizpůsobila i svůj nejnovější outfit sestávající se z plyšáka upevněného nitkami v jejím klíně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám