Hlavní obsah
Článek

Post nejpůvabnější modelky s bujnými tvary je v případě Kate Upton silně v ohrožení. Na paty jí šlape její o rok mladší ‚sousedka‘ z Floridy Charlotte McKinney. Zatím ještě relativně neznámá blondýnka je novopečenou tváří amerického fastfoodu Carl’s Jr., díky němuž se letos objevila i v nejdražším reklamním brejku během finálového zápasu amerického fotbalu Super Bowl. S jejími přednostmi se tak nepřímo seznámily desítky miliónů diváků sedících u obrazovek.

Lepší propagaci si začínající modelka nemůže ani přát. V minulosti už sice fotila pro pár pánských časopisů a do ateliéru si ji pozval i samotný Terry Richardson, ale velký modelingový úspěch na ni ještě čeká.

Není pochyb, že by to Charlotte slušelo vedle Adriany Limy a Alessandry Ambrosio jako novému andílkovi Victoria’s Secret či na stránkách kalendáře Pirelli. A kdo ví, zda se právě nedíváme na krásku z titulní strany plavkového Sports Illustrated pro rok 2016. Možná by se její obálka stala ještě větším hitem než ty s polonahou Upton.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám