Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vzpomínáte si na populární pořad Hodina pravdy? Jednotlivé rodinné týmy v něm měly týden na to, aby přivedly k dokonalosti úkol, jenž jim byl zadán. Výsledek svého snažení poté předvedly před diváky, a pokud uspěly, odnesly si vysněné ceny. Pořadem provázel Petr Svoboda, nyní se formát vrací s Alešem Hámou (50).

„Na Hodině pravdy mě nejvíc baví hravost tohoto pořadu. A vždycky mě fascinovaly rodiny, které našly tu odvahu a šly do toho. Líbilo se mi i to, že pokud někdy soutěžící nedokázali zadaný úkol splnit, nebrali to tragicky a bylo vidět, že si užívají spíš tu hráčskou stránku věci a že tedy ten hmotný motiv nebyl primární,“ řekl Háma, který se v roli moderátora představí poprvé poslední únorovou sobotu na prvním programu České televize.

Gró pořadu zůstane zachováno, menší změny si ale jeho tvůrci pro diváky připravili. „Mám radost, že se vrací pořad, který jsem dlouhou dobu sledoval. Má v sobě spoustu emocí a je to pořad, který je rodinný a který je fajnový pro sobotní večer. Proto jsem rád, že se Česká televize rozhodla jej obnovit a také mi dát šanci udělat ho trochu jinak, protože doba se přece jenom trochu změnila. Nová Hodina pravdy bude mít novou scénu, bude dynamičtější a celkově bude výrazně modernější,“ slibuje režisér pořadu Jakub Wehrenberg.

Novinkou budou též přihlášené týmy, soutěžící o ceny „pro někoho“, které do pořadu přinesou

charitativní přesah.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám