Hlavní obsah
Článek

Spaluje vaše uložené tuky, je populární, bezpečná a výsledky na sebe nenechají dlouho čekat. Stále nevíte, o které dietě je řeč? Přece o ryze české proteinové dietě KetoDiet. Hubnout s ní můžete začít i vy a téměř hned.

3 kroky ke štíhlé postavě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jen 3 snadné kroky proteinové diety KetoDiet potřebujete znát, abyste se brzy mohli chlubit štíhlejšími křivkami a především, abyste byli sami se sebou spokojení. V prvním kroku, díky speciálně vyvinutým proteinovým jídlům, dochází k rychlému spalování tuků, takže centimetry začnou rychle ubývat. Ve druhém kroku se pomalu vracíte k běžnému jídelníčku, učíte se pravidelnosti v jídle i pití a dále hubnete. A ve třetím a posledním kroku svou novou hmotnost stabilizujete. A když se všechny 3 kroky dodržíte? Pak se nemusíte jojo efektu absolutně obávat.

Dieta není jen pro ženy!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Říká se, že dieta je spíše doménou žen. Jakub Smolík, který je teď opravdu ve formě, k tomu dodává: „Vždyť je jedno, jestli hubnete sportem nebo dietou. Hlavně, že se cítíte dobře. Ideální je kombinace sport-dieta.“ Kromě sportu zařadil Jakub Smolík do svého života i velmi oblíbený program proteinové diety KetoDiet. A kolik se mu podařilo shodit? Celých 12 kilogramů! „Překvapilo mě, že jsem neměl žádné problémy. Jednak mi jídla od KetoDiet chutnají, a když jsem si po týdnu stoupnul na váhu, tak to bylo jednoznačné,“ dodává spokojeně Jakub Smolík.

Novinka – KetoDiet Matcha Tea

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Úplnou novinkou na trhu je proteinový nápoj s obsahem BIO zeleného čaje, který posouvá oblíbený KetoDiet nápoj na zcela jinou úroveň. Čaj Matcha nejen že zrychluje spalování, ale díky obsahu významných antioxidantů tělo detoxikuje, podporuje soustředění a paměť, zklidní vaši mysl a maximálně vás povzbudí.

Další články

Načítám