Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Praze se chystá další muzikálová premiéra a na svědomí ji má Divadlo Studio DVA, které v režii Ondřeje Sokola (52) uvede muzikál Evita s Monikou Absolonovou (47) v hlavní roli. Na její výkon jsme obzvlášť zvědaví, neboť se jedná o roli, která je pro zpěvačky velkou výzvou. „Tenhle muzikál je opravdu hodně náročný, Andrew Lloyd Weber si s ním pohrál a udělal takovou operu v popovém balení. Ale všichni se opravdu snaží pracovat co nejlépe a výsledek je moc působivý,“ uvedl Sokol a hlavní hrdinka jeho slova potvrzuje.

„Evita je pro mě zatím hudebně nejnáročnější projekt. Když jsem ji poprvé slyšela, měla jsem strach, že si melodie nemůžu zapamatovat a naučit se je," řekla Absolonová. "Naštěstí teď jsem se jimi už prokousala,“ je si pár dnů před premiérou už celkem jistá v kramflecích.

Vedle Absolonové vystoupí například Karel Roden (61) (Juan Domingo Perón), Peter Strenáčik (Che) či Veronika Vyoralová (Perónova milenka). Milou brunetku mohli divadelní návštěvníci vidět už například v Aidě či Jesus Christ Superstar.

Reklama

Další články

Načítám