Hlavní obsah
Článek

Fanynky, jež jejich oblíbenec Jake Gyllenhaal (43) vyděsil svou vizáží ve filmu Slídil, mají opět důvod ke spokojenosti. Proměnlivý herec tentokrát kvůli roli zapracoval na své muskulatuře.

Herec, který prožil v oscarovém snímku Zkrocená hora románek s Heathem Ledgerem, je schopný kvůli zajímavé roli hazardovat se svým životem. Jake Gylenhaal se ve filmu Slídil jako psychopatický lovec brutálních záběrů do krimi zpráv změnil k nepoznání a před kamerou předvedl stejně šokující proměnu jako Matthew McConaughey v Klubu poslední naděje či Christian Bale ve Fighterovi. Oběma jeho kolegům drastická dieta přinesla Oscara, ale Gyllenhaal se musel spokojit jen s nominací na Zlatý glóbus.

Jake chce nejspíš dokázat, že je velmi tvárným hercem, a jeho další projekt jej tak ukáže ve zcela jiném světle. Po vyhublém podivínovi ze Slídila se na plátně objeví jako profesionální boxer v dramatu Southpaw. První snímek z očekávaného filmu fanynkám opět vyrazil dech.

Sotva totiž rozdýchaly Gyllenhaalovu vyzáblou tvář, herec jim ukázal svalnaté tělo pevné jako skála. Ve zcela odlišných rolích se však objevil relativně krátce po sobě, a jeho obdivovatelky tak mají obavy, že ke svalům přišel díky steroidům.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám