Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera Michala Davida (63) Klára porodila syna Sebastiana v době, kdy už nebyla s jeho otcem, který ji opustil. A protože odjela studovat do Spojených států, hitmaker a jeho manželka Marcela nejsou babičkou a dědečkem v tom pravém slova smyslu, ale malému suplují roli rodičů. A bude to trvat ještě delší dobu.

S Michalem Davidem jsme se potkali poté, co se rodina vrátila z dovolené ze Seychel, kde byli na návštěvě u rodinného známého. "Bylo to rozhodnutí na poslední chvíli a strávili jsme tam jen čtrnáct dní, takže to bylo rychlé," řekl Super.cz.

A když už jsme byli u cestování, zajímalo nás, jak je to momentálně se studiem jeho dcery v Americe, zda už bude školu končit a hodlá se třeba sama starat o syna. "V květnu bude mít v New Yorku promoci, kam za ní letíme. V tuto chvíli dostala studijní stáž v Guggenheimově muzeu, což je výborné, protože je to prestižní světové muzeum," raduje se z úspěchu své dcery Michal.

"Pomáhá tam s vernisáží výstavy, která bude otevřena v dubnu. Pak uvidíme, jak to bude, protože tyhle děcka, když studují v Americe, dostávají automaticky na rok pracovní povolení. Tak toho ještě využije a rok tam bude pracovat. A pak se uvidí, jestli se vrátí, nebo tam ještě zůstane a Séba tam pojede za ní. Je to všechno ještě v řešení," vysvětlil.

"Zatím je to ještě v klidu, protože Sebíkovi jsou teprve čtyři. Do těch sedmi, kdy ho chceme dát do školy, máme ještě tři roky čas," dodal s tím, že Klára samozřejmě jezdí co nejčastěji i do Česka, aby syna viděla, a strávila tady i Vánoce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám