Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Tohle tělíčko nabízí překrásná česká modelka klientům na tenhle rok! Misska z roku 2009 Lucie Smatanová (38) se rozhodla pochlubit všem, kteří by měli zájem o její služby v modelingové branži, že se nedávné vánoční svátky na její postavě vůbec neprojevily. A má pravdu. Dřina v posilce se vyplatila, bříško má pevné tak, že by se na něm daly louskat ořechy. A ani zbytek není k zahození. Mrkněte do fotogalerie!

„Šlo o focení do mého booku, abych měla na novou sezónu fotky. Za dvě hodiny jsme měli hotovo, bylo to opravdu rychlé. S Filipem Matušinským už za sebou nějaké to společné focení máme, takže jsme na sebe zvyklí a práce nám šla pěkně od ruky,“ svěřila se Super.cz Smatanová s tím, že dál dře ve fitku jako kůň (nebo kobyla?) a ve výsledku je to znát.

„Potřebovala jsem nové fotky v prádle, aby klienti viděli, jakou letos ode mě mohou očekávat postavu,“ prozradila nám modelka, která má největší zdroj obživy v Německu a Rakousku.

Po každém zveřejnění podobných snímků jí začínají na sociální síti přicházet stovky zpráv se žádostí o kontakt od nejrůznějších mužů. Ona na ně ale nijak nereaguje. A to ani na sprosťárny.

„Než se k tomu dostanu, firma to sama robotem vyhodnotí, že to obsahovalo vulgarismy, a smaže to,“ směje se šťastně zamilovaná dívka, která má už rok a půl přítele, kterého rozhodně nehodlá za nikoho vyměnit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám