Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Martina Gavriely (45) se poprvé objevila na párty bez podrsenky. A to jen kvůli svému o osm let mladšímu příteli, muzikantovi Marcusu Tranovi. Společně dorazili na oslavu čtyřicátin DJ Uwy, která se nesla v punkovém stylu.

"Naším stylistou byl Marcus. Roztrhal mi punčochy, gumičku do vlasů, vymyslel účes, na internetu našel, jak se líčí punkeři a zakázal mi si vzít pod bílé tílko podprsenku," řekla Super.cz s úsměvem Gavriely. I když má zkušenosti s focením hodně lechtivých fotek, na veřejnosti byla bez spodního prádla poprvé.

"Cítím se hůř než nahá při focení," smála se. "Tam jsem na to byla připravená, ale takhle před lidmi je to tedy o dost horší. A taky jsem byla o hodně mladší. Věkem ten stud nějak stoupá," prozradila krásná Martina.

Marcus si na akci v novém baru DJ Uwy střihl vystoupení se svojí kapelou Embassy. A hosty pořádně dostal do varu. A nejen svým zjevem. Také Marcus si pořádně zmaloval obličej a vévodily tomu tmavé oční stíny. Během patnáctiminutového vystoupení hosté nadšeně tleskali.

Uwovi přišli k narozeninám popřát také Martina Pártlová, Marek Ztracený (39), Nikol Moravcová (36), Hana Svobodová (35) nebo Marta Ondřáčková. Všichni se zdrželi do pozdních nočních hodin.

Reklama

Další články

Načítám