Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vzdor vůči tátovým výhrůžkám vzal Patrick Schwarzenegger (21) do svých rukou. A to doslova. Před zraky desítek hostů a fotografů na sobotní Clive Davis párty v Hollywoodu totiž nejdřív držel svou milou Miley Cyrus (31) za pas a později ji chytal i za hýždě. Patrick tak tátovi Arnoldovi poslal jasný vzkaz, že si z jeho varování nic nedělá.

Akční hrdina a bývalý kalifornský guvernér synovi neschvaluje jeho románek s předčasně dospělou zpěvačkou a údajně mu měl sdělit, že pokud se s tou ‚nestoudnicí‘ nerozejde, neuvidí z jeho majetku ani cent. Jejich vztah prý vrhá špatné světlo na celou jejich v USA velmi váženou rodinu.

Zatímco na zmiňované párty se Miley věšela na krk Patrickovi, v neděli na 57. ročníku cen Grammy pro změnu potěžkávala ňadro své kolegyně Katy Perry (39). Ta z jejího počínání na rozdíl od Patricka o den dříve nevypadala zrovna nadšeně...

Reklama

Další články

Načítám