Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Casey Batchelor je další účastnicí britské verze reality show Big Brother, která ani po skončení soutěže nehodlá ustoupit do pozadí a neustále touží po slávě.

Ač v soutěži skončila šestá, fotografové o ni stále mají zájem. Casey jim totiž poskytuje spousty příležitostí k pořízení atraktivních snímků. Obletovaná hvězda šmírovací show se naposledy nakrucovala před paparazzi na Tenerife, kde vystavovala v bikinách u bazénu své pověstné zbraně hromadného ničení.

Tmavovlasá sexbomba se proslavila objemným hrudníkem, který si těsně po skončení soutěže nechala o dvě čísla zmenšit. I po operaci má však stále co předvést a je zřejmé, že o prsní výbavu hodnou pozornosti rozhodně nepřišla.

Obrovská ňadra jí však po zmenšovací proceduře nepřetékají z dekoltu a Casey nevypadá na první pohled jako laciná sexbomba bez špetky vkusu. V černých sexy bikinách naopak působí velmi přirozeně a přítomným fotografům ochotně pózuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám