Hlavní obsah
Článek

Holky se u Sámera Issy (38) střídají snad častěji než spodní prádlo, které mívá díry a občas ho oblékne ještě jednou naruby. Ať už se jedná o spolupracovnice, nebo o ty, s nimiž prý má něco víc. O to víc nás překvapuje, že už rok je po jeho boku jedna jediná, Hanna Pekhart.

"Má můj obrovský obdiv. Ona je člověk, který mne opravdu zná a ví, že občas se mnou některé věci nejsou tak jednoduché. Je hezké, že se máme pořád hrozně rádi, tedy hlavně ona mne," smál se zpěvák.

My ho také známe dost dlouho, takže tušíme, čím mohl Hanku naštvat asi nejvíc, ale pro jistotu jsme se jí zeptali. "Mezi tím vším je těžké si vzpomenout na to opravdu nejhorší. Nešvar je, že pořád ztrácí nějaké věci, takže mu dám dárek, a on ho za chvíli nemá," začala.

"To je pravda. Minule jsem od ní dostal hodinky, a doteď je nemůžu najít. Tak mi dala další, tyhle zlaté," pochlubil se Sámer. Přiznal ovšem, že neztrácí pouze věci, ale ztratí se i on sám a nikdo ho nemůže najít. Ovšem vyjma Hanny.

"To jsme takhle měli jet jednou na vystoupení a Sámer nikde," vyprávěla. "No, já někde pařil ve velkém a zapomněl jsem na to. Měl jsem vybitou baterku u telefonu, byl v nějakém cizím bytě. A teď najednou zvonek a zjevila se Hanka, že máme vystoupení," pokračoval Sámer.

"Sebrala mě, odtáhla ke mně domů, já se rychle osprchoval a za pět minut už jsme byli v autě a celou cestu se mnou nemluvila. Ale bylo super, že pro mě přijela. To pro mě ještě žádná ženská neudělala," chválil partnerku.

"Nějak jsem se dopátrala, volala jsem snad všem. Bylo to hrozné, měla jsem šílené nervy. Ale byla jsem na sebe na druhou stranu pyšná, že jsem ho vypátrala," uzavřela Hanka. "Prostě veleúspěšná stíhačka," dokončil Sámer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám