Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I nám se občas stalo, že když jsme viděli na společenské akci krátkovlasou brunetku, automaticky jsme na ni volali Gábino, protože jsme si ji spletli s Českou Miss 2013 Gabrielou Kratochvílovou (34). Jelikož takových lidí bylo hodně, finalistka stejné soutěže, jen jednoho z předchozích ročníků Andrea Kabická, z toho radost neměla. Krátký sestřih přitom nosila dříve, než byla Gábina korunována jako první krátkovlasá Miss české historie.

Nyní jsme ji potkali na večírku mezi luxusními střevíčky a naopak ji zase skoro nemohli poznat. Pod kloboukem totiž skrývala krátké mikádo. Co ji přimělo ke změně účesu? "Měla jsem státnice, pořád jsem se učila a neměla jsem ani čas na to, abych zašla ke kadeřníkovi. A už to tak dorostlo, že je mi líto vlasy stříhat. Tak je nechám chvilku růst a uvidíme. Každopádně už se mi nestává, aby si mne lidi pletli s Gábinou," byla docela spokojená Andrea.

Andrea udělala státnice na Fakultě humanitních studií Univerzity Karlovy v Praze a my chtěli vědět, co má po škole v plánu. "Chtěla bych si podat přihlášku ještě dál, takže teď bych si ráda udělala půl roku volno a ještě si užila studentský život, chtěla bych cestovat a odjet na nějakou jazykovou školu. Ale jestli tady budu mít práci, tak jí dám přednost," svěřila.

"Půl roku jsem se nevěnovala ničemu jinému než škole, a teď mám hodně času si rozmyslet, čemu bych se v budoucnu chtěla věnovat. Bavilo by mne profilovat se někde směrem k zákulisí módy, třeba někde v PR agentuře. Móda mě baví a jsem hodně společenský člověk, tak by to bylo prostředí pro mne," míní Andrea, která se chce přihlásit na fakultu sociálních věd na obor mediální komunikace.

To, že by vyzkoušela moderování jako její slavnější kolegyně, odmítá. "Já totiž neumím moc dobře mluvit. Nešlo by to, půlka lidí mi kolikrát nerozumí, protože hodně melu. Ani jsem nad tím nepřemýšlela," je sebekritická Kabická.

Reklama

Další články

Načítám