Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) se pilně připravuje na muzikálovou roli vášnivé Evity. O víkendu proběhla kostýmová zkouška, do které se Monika opřela s vervou sobě vlastní. Premiéra Evity se už kvapem blíží a herečka si písně z Evity prozpěvuje i doma před svým přítelem Tomášem Hornou, který by za ni mohl z fleku zaskočit.

„Je to pravda, doma mu delší dobu předzpěvuji a zná skoro všechny texty, takže žádný problém. Jen možná trošku ten herecko-pěvecký. No, nevím, nevím, co by na jeho výkon řekl režisér Ondřej Sokol (52),“ prohlásila se smíchem Monika.

Monika coby Evita vystřídá za celé představení devět kostýmů, takže to pro ni bude docela honička.

„Tak hrozné to nebude. To zvládnu. Náročnější je role samotná. Pro většinu z nás, kteří v muzikálu vystupujeme, to není jednoduché představení, ale moc se těšíme. Ondřej Sokol je výborný režisér, který ví, co chce, do děje sem tam přidá i zrnko humoru, a myslím si, že se diváci mají nač těšit. Film s Madonnou a Antoniem Banderasem byl sice bombastický, ale my předvedeme Evitu jinak, spíš jako komornější příběh, nechte se překvapit,“ uzavřela Absolonová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám