Hlavní obsah
Článek

Moderátor Saša Hemala vypadá výborně, podařilo se mu shodit bříško, se kterým roky bojoval, a když jsme ho pochválili, jak prokoukl, byl potěšený. Nezhubl ale díky cvičení a cílené dietě. Mohly za to zdravotní problémy, které už má naštěstí za sebou.

"Na to, abych držel diety, jsem zbabělý. Ale moc jsem nejedl, protože mne k tomu přinutilo to, že jsem měl něco se žlučníkem. Vlastně jsem ani jíst nemohl. A pak mi ho ve finále vyndali, tak jsem zase nemohl jíst. Tak jsem se dopracoval k téhle figuře, ale bohužel už zase nabírám." řekl Super.cz.

"Nejhůř mi bylo přes léto, všichni lékaři měli prázdniny a nikdo to neřešil. Pak si mysleli, že je to jiná diagnóza, potom se zase vrátili k tomu žlučníku. Pak jsem šel na tu operaci, musel jsem být týden v nemocnici, takže to nějakou dobu trvalo. Ale dole jsem měl deset kilo," svěřil.

Zdravě se ale snaží jíst dál, i když žádnou dietu prý držet nemusí. "Řekl jsem si, že na sebe musím být tvrdý. Dal jsem si závazek, že budu jíst normálně, pít normálně, takže jen trošku nějakého toho vínečka, abych si postavu udržel. Dolů to jde těžko, ale nahoru rychle," zopakoval známou pravdu Hemala.

Na práci si prý stěžovat nemůže. "Té je, zaplať pánbůh, dost, a když náhodou není, tak mám dva vnuky a jednoho psa, takže se vždycky zabavím," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám