Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tereza Maxová (52) má hlavní zásluhu na tom, že hvězdou letošního Plesu v Opeře se stal Mika Häkkinen. Topmodelka nemusela jednoho z nejpopulárnějších pilotů F1 složitě přemlouvat.

„Miku znám dlouho. Můj čtrnáctiletý syn Tobias od svých dvou let kamarádí s Hugem Häkkinenem, což je Mikův nejstarší syn. Chodili spolu do školky, do školy a zůstali doteď přáteli,” prozradila exkluzivně Super.cz Maxová a dále uvedla: „Rodinu Miky znám. Vídáme se skoro denně před školou, kam vozíme své děti.”

Häkkinen řadu let žije s rodačkou z Plzně Markétou Remešovou Kromotovou, se kterou má dvě děti. To je samozřejmě další důvod, proč si česká modelka s rodinou závodníka tolik rozumí. „Stejné tradice, stejný jazyk, je to fajn se s ní vidět,” směje se Maxová, která prý včera večer v přítomnosti závodníka mluvila anglicky, Mika prý totiž zatím česky neumí.

Během letošního plesu se vydražila závodníkova stříbrná kombinéza, celkem byla v dražbě vybrána rekordní částka 2 303 000 korun. Výtěžek pomůže uhradit čtyřicet stipendií dětem z dětských domovů a také podpoří matky z azylových domů. Už v roce 2007 „létající Fin“ věnoval Tereze do dražby ke galavečeru Fashion for Kids svou osobní věc. Až letos se ale aukce zúčastnil osobně.

Reklama

Další články

Načítám