Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hlavní hvězdou Plesu v Opeře, která dorazila ze západu, je bezpochyby závodník F1 Mika Häkkinen. Čestným hostem, který do Prahy zavítal z východu, je slavná ruská primabalerína Mariinského divadla v Petrohradě Julia Makhalina. Ta hostům Plesu v opeře zatančí legendární baletní číslo Camille Saint-Saëns: Umírající labuť.

„Tento tanec je symbolem ruské moderní kultury a ruské divadelní scény. Těším se na atmosféru Plesu v Opeře a vážím si, že jsem se ocitla ve společnosti tolika milých lidí a jako fanynka Formule 1 také ve společnosti jedné z velkých legend tohoto závodu,“ uvedla Julia Makhalina.

Slavná baletka nás překvapila informací, že během plesu s největší pravděpodobností nebude tancovat mezi ostatními hosty. „Jedno ruské přísloví říká, že švec většinou chodí bos a to platí i v mém případě,” usmívala se Makhalina. „Tento ples je velkou a krásnou akcí a je mi moc líto, že mě nedoprovází můj partner. Kdyby to tak bylo, tak bych určitě tancovala,” vysvětlila svůj postoj slavná ruská tanečnice a dále uvedla: „Bez svého partnera jsem totiž jen jednou polovinou.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám