Hlavní obsah
Článek

Ornella Koktová (31) se poprvé od svatby objevila na večírku. A vypadala dobře, povedlo se jí konečně zhubnout. Jinak se ale moc nezměnila, což poznáte podle rozhovoru. "Na všechno jsem se vykašlala, na veškeré cvičení i hlídání stravy. Asi se moje mysl nějak odblokovala a šlo to samo," myslí si.

A jak se cítí jako vdaná paní? "Hlavně se mi líbí ty iniciály OK, je to takové vtipné. A jinak jsem šťastná, protože ho nesmírně miluju a jsem ráda, že to takhle dopadlo. A jsem ráda i z toho, že jak se všichni bavili o těch financích, že to není zrovna růžové, je prokazatelně vidět, že k němu mám ryzí cit a nevzala jsem si ho z vypočítavosti," vyznala se z lásky k manželovi.

Růžově na tom s financemi není nejen Pepa, ale ani Ornellini rodiče, takže musela slevit ze svého standardu, na který, jak sama přiznala, byla zvyklá, ve všech směrech. Kdy si třeba naposledy koupila drahou kabelku? "Tak první věc je, že jsem si žádnou nikdy nekoupila sama. Ale mám jich hodně slíbených," usmívala se. "Ale mnoho známých lidí procházelo v určitou dobu finanční krizí a nebyli na tom nejlépe, myslím, že mě to posílí," domnívá se Ornella.

Nabízela by se ovšem otázka, zda by nechtěla do rodinného rozpočtu nějak přispět a uvažovat o tom, zda nezačít pracovat? "Jelikož je Quentinek takový společenský, teď jsme byli v Průhonicích a zfackoval sedmiletého kluka, tak vidím, že by se za nějaký čas nebál jít do školky. V něčem bych se realizovat chtěla. Když jsem teď točila videoklip, byla to zajímavá zkušenost," vzpomínala na natáčení klipu s Janem Bendigem (30).

"Tímto směrem bych se dál nebála jít, tak doufám, že něco bude. Herectví by mi mohlo jít, mám dobrou paměť na texty a tak. Určitě bych neřekla, že bych chtěla třeba zpívat, na to člověk hned tak nemá, ale tohle by mě bavilo," svěřila, že stejnou cestou, jako exmanželka jejího muže Gabriela Partyšová (45) a její alter ego Rebeka, jít nechce.

Reklama

Další články

Načítám