Hlavní obsah
Článek

Drzé čelo lepší než poplužní dvůr. Agáta Prachařová (38) se drží starého českého přísloví a po skandálu s hokejistou Jiřím Tlustým rozhodně nesklopila uši a nezavřela se doma. Ve čtvrtek oběhla dokonce tři mejdany, na každý se převlékla a flirtovala s muži všeho věku.

Nejprve jsme ji potkali na openingu showroomu v Mělníku, kde den předtím nafotila s manželem kolekci fashion fotografií, a nás zajímalo, do jaké míry dobrovolně do toho s ní Jakub šel a jak se cítil. "On ví, kde jsem byla a co jsem dělala, tak nebyl důvod, aby si připadal jako debil. Je to mediálně nafouknutá bublina a já teď můžu říkat, že jsme to udělali jako Dara s Rytmusem, abychom zpropagovali tohle oblečení," řekla Agáta.

To ovšem neměla ze své hlavy, spekulace, že by se mohla vymlouvat na kauzu údajného rozchodu Dary Rolins (51) a Patrika Vrbovského (47), z něhož se vyklubal jen reklamní tah pro jednu značku, se už objevily na jednom serveru, a protože Agáta články o sobě čte, utkvělo jí to evidentně v hlavě.

Agáta byla v jednom kole, musela natočit tři reportáže do Top Staru, protože si chce udělat volno. "Pojedeme s Jakubem na hory, tak musím mít předtočeno," prezentovala manželské štěstí. A co takhle nějaký další výlet do Ameriky? Třeba do Severní Karolíny? "V nejbližší době se tam nechystám, ale možná v létě. S manželem," dodala. Vypadá to, že ji raději samotnou už pouštět nebude. "Ne, on mě určitě pustí, kam budu chtít. Mám svědomí čisté a on mi věří," uzavřela Agáta.

Pak už se fotila ve stejných, ba provokativnějších pózách než den předtím s Jakubem s hitmakerem Michalem Davidem (63) a hercem Davidem Novotným a pak se přesouvala spolu s námi na další večírky. Na otevíračce nového klubu si měla hodně co říct s exmilencem Sámerem Issou (38) a zpěvákem Jarem Smejkalem, na následující oslavě narozenin pořadu Limuzína Míry Hejdy už ale v klidu seděla vedle Andreje Babiše.

Reklama

Další články

Načítám