Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Anna K (59) sice vyrůstala ve Špindlerově Mlýně, ale na běžky se poprvé postavila až rok před dovršením padesátky. Od mala se totiž věnovala především sjezdovému lyžování, a tak pro ni byl první výlet na běžkách doslova utrpením.

"Teda to jsou tak tenký lyže, kdo na tomhle umí jezdit, je hrdina, byla jsem na běžkách poprvé a plácala jsem se dost ponižujícím způsobem, na zpáteční cestě už jsem necítila ruce, protože na těchto divnejch lyžích se musí makat hodně i rukama," napsala na sociální síti pod fotky svých prvních běžkařských pokusů sympatická zpěvačka.

Není divu, že byla po svém prvním pokusu naprosto zničená. „No, a teď ani neudržím hrnek s čajem, jak jsem namožená, bylo to maso, zkusím to zítra zas, to musím dokázat, nejsem zvyklá se vzdávat, takže, sice to já sjezdař říkám nerada, ale běžkám zdar,“ prohlásila bojovně zpěvačka.

Ale to ještě netušila, co jí sportovní zápolení nakonec přinese. Dostala totiž nepříjemný zánět šlach! "Noo, někdo mi ty běžky asi záviděl, nebo dokonce nepřál, nebo jsem to holt celá já. Zánět šlach jsem ještě ve svém repertoáru neměla, nedoporučuju, je to bolest jako hrom, sportem ku trvalé invaliditě - aspoň u mě to funguje," uzavřela smířeně Anna K.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám