Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Slova zima a pocení použitá dohromady v jedné větě nedávají mnohým z nás smysl. Zimní pocení přitom může být signálem onemocnění, které může být nejen nepříjemné, ale mnohdy nebezpečné. Takové pocení se dokáže projevit na tak nezvyklých částech těla, jako jsou dlaně, obličej, hýždě, ale i na místech zcela obvyklých jako je podpaží nebo chodidla. Stalo se vám někdy, že jste se začali potit bez příčiny nebo při pouhé myšlence na pocení?

Potíte se, když jste nervózní?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každý z nás minimálně jednou za život zažil situaci, ve které se dokázal pěkně zapotit. Obvykle se jedná o vypjaté životní situace, jako je pracovní pohovor nebo rozhovor s protějškem, který nám je sympatický. Pokud se však potíte při jakémkoli i sebemenším stresu nebo dokonce jen při pomyšlení na pocení dostáváte se do stavu, který lékaři odborně nazývají hyperhidróza nebo-li nadměrné pocení, a to bez vážné vnější příčiny.

Potíte se, i když jste v klidu?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Lidé postižení hyperhidrózou se opravdu potí téměř kdykoli. Stačí jen sedět na místě a jejich potní žlázy neustále produkují pot. Z podpaží, z obličeje, z dlaní rukou, chodidel, ale i jiných částí těla jim pot prýští po litrech, a to doslova. To je samozřejmě nepříjemné nejen v létě, ale hlavně v zimě, kdy jsou propocené části těla vystaveny chladnému okolnímu prostředí a doslova promrzají až na kost, jednoduše proto, že co je vlhké chladne rychleji.

Zbavte se hyperhidrózy jednou provždy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Lidé trpící tímto typem nadměrného pocení do jednoho potvrdí, že žít s touto diagnózou je jako být prokletý. Lidé na vás nahlížejí skrz prsty, pot ničí nejen jejich oblečení, ale i obuv. Lidé trpící nadměrným pocením dlaní nemohou psát na papír, který celý promáčejí nebo podat ruku na pozdrav, aniž by to druhé nepříjemně nepřekvapilo. Přitom řešení existuje a vyvinuli ho vědci přímo z České republiky.

Český Electro Antiperspirant proti hyperhidróze na celém světě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ano, je to tak. Českým vědcům se opět podařil husarský kousek. Nevyléčili sice rakovinu (zatím), ale vyvinuli zařízení, které lidem trpícím hyperhidrózou značně usnadní život. A to tak, že tento typ pocení definitivně odstraní z jejich života, ať už se potí kdekoli na těle. Díky účinnosti, která při klinickém hodnocení dosáhla celých 100%, skupují lidé trpící hyperhidrózou Electro Antiperspiranty po celém světě po tisících. Jen česká stránka Electro Antiperspirantu na sociální síti facebook má přes 4600 vděčných fanoušků, anglická dokonce přes 20.000!

100% účinnost garantovaná vrácením peněz

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Electro Antiperspirant funguje velmi rychle a jednoduše, i díky tomu si našel cestu do tisíců domácností a lékařských ordinací po celém světě. Pochvalně se o něm vyjádřili dokonce i odborníci na slovo vzatí, včetně předsedy České dermatovenerologické společnosti, sdružující přes 800 lékařů, prof. MUDr. Petra Arenbergera DrSc. MBA. Verdikt zní vždy stejně. Chcete se zbavit nadměrného pocení kdekoli na těle a jednou provždy? S Electro Antiperspirantem je to možné! Vše garantováno vrácením peněz v případě jakékoli nespokojenosti.

Další články

Načítám