Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Andrea Verešová (43) Super.cz osvětlila, proč vlastně začala válka mezi ní a Simonou Krainovou (51). Dámy se sice již usmířily, ale my známe konečně pravý důvod celého kočkování. "Myslím si, že prvopočátek všeho byl, když jsme byly pozvány na Pražský Hrad na prezentaci šperků Cartier. Já byla usazena hned vedle herečky Moniky Belluci. Simona seděla mnohem dál," myslí si Andrea. "Simona má ale pravdu, nemá smysl proti sobě zbrojit a prát špinavé prádlo," dodala.

Verešová si dala šest dnů po zakončení karlovarského filmového festivalu, kde byla jednou z největších hvězd, společenskou pauzu. "Oslavili jsme v neděli narozeniny dcery Vanessky, ze všech dárků byla nadšená. Dostala větší kolo, růžové brýle a vlastně všechno, co si přála, " vyprávěla po módní přehlídce návrhářky Camilly Solomon.

Právě její šaty si oblékla na závěrečnou párty festivalu. "Myslím si, že si zasloužila, abych i její šaty prezentovala," míní Andrea. Zbytek léta hodlá i s rodinou strávit v Čechách a na Slovensku. "Těším se, že ukážeme dětem, jak je v naší zemi krásně," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám