Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejlepší fotbalista planety a král metrosexuálů mezi sportovci Cristiano Ronaldo (39) oslavil třicáté narozeniny. A jako dáreček si nadělil zbrusu novou kampaň na kolekci vlastního spodního prádla CR7.

Při pohledu na sexy tělo portugalského fotbalisty Realu Madrid ale musíme konstatovat, že je to vítaný dárek i pro Ronaldovy fanynky. Atraktivní fotbalista předvedl své vyrýsované tělo a vysportované břišáky, na které je patřičně hrdý.

Ještě donedávna si je v posteli hladila ruská topmodelka Irina Shayk. Pětiletý vztah trojnásobného držitele Zlatého míče a krásné Rusky se však začátkem roku nadobro rozpadl. Fanynky tak mají opět šanci.

Hezounek Ronaldo byl už sice viděn ve společnosti různých krásek, ale oficiálně je stále nezadaný. Na pohádkově placeného fešáka, který je tváří mnoha reklamních kampaní, si však jistě brousí zuby zástupy lačných zlatokopek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám