Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Stylově zařízená ložnice je v dnešní době snem všech žen i mužů. Přední světoví návrháři se shodují na tom, že role ložního prádla byla dlouhou dobu přehlížena. V posledních letech se však trend obrací. Ložnímu prádlo věnují pozornost interiéroví designéři a následně i většina z nás, kteří chtějí žít v pěkné domácnosti.

Moderní materiály a jednoduché barvy hrají prim.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tradiční materiály, především bavlnu zastiňují v posledních letech modernější materiály. Mají totiž své specifické vlastnosti, které výrazně zlepšují komfort spánku. A zdravý spánek je to, co v dnešní uspěchané době očekáváme od své ložnice úplně všichni.

Saténové povlečení Giovanelli Design

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Perfektní volba pro jarní a letní měsíce. Povlečení ze saténu je jemné, hebké a má decentní lesk, což mu dodává zajímavý a luxusní vzhled. Do ložnice vnáší určitou eleganci a vkus. V současnosti patří satén mezi velmi žádané látky. V porovnání s hedvábím je levnější. Jednoduše řečeno, satén je cenově dostupný a rovněž je jednoduchým způsobem, jak se nechat hýčkat.

Jednoduché barvy povznesou Váš interiér

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jednobarevné a dvoubarevné povlečení je momentálně absolutním hitem. Jak se říká, v jednoduchosti je krása. Doplní a vyzdvihnou barevné tóny vaší ložnice. Giovanelli Design jde příkladem a nabízí hned několik barevných variant. A že jeho pořízení nemusí být zrovna drahé, se přesvědčte sami.

Sety povlečení z mikrovlákna Giovanelli Design

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mikrovlákno je vzdušné, dobře saje a má i vysokou prodyšnost. V porovnání s bavlnou dokáže absorbovat daleko více vlhkosti, která je vyváděna na povrch povlečení. V létě bude příjemně chladit, v zimě zase zahřeje. Velkou předností povlečení z mikrovlákna jsou také jeho antialergenní vlastnosti. Nemnoží se v něm roztoči ani jiní parazité. Je velmi příjemné a hebké při kontaktu s pokožkou.

Abstraktní vzory vyšly z módy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V duchu současných trendů můžete snadno vybrat odstíny a barvy, ladící s vaším interiérem. Momentálně za více než rozumnou cenu.

Další články

Načítám