Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Moderátora a šoumena Vladimíra Hrona (48), který se nedávno pochlubil o deset kilo lehčí postavou, známe z doby, kdy okupoval televizní obrazovky, jako velkého vtipálka. Vítěz několika cen TýTý bude nejspíš i romantikem. Na přelomu roku totiž se svou mladičkou manželkou vyrazil na dovolenou na exotické Maledivy. Nakonec nebyla nouze o romantiku, ale ani o opravdové dobrodružství, se kterým dopředu nikdo ze zúčastněných nepočítal.

„Při celodenním výletě lodí na neobydlené ostrůvky jsme ztroskotali. U našeho motorového člunu se totiž odporoučel motor do věčných lovišť. Loď, která nás přivezla, kotvila na moři asi dva kilometry od nás kvůli mělčinám. Blížil se večer a voda začala ustupovat. K lodi jsme se nakonec vraceli ze začátku v podstatě pěšky. Přes mělčinu jsme člun tlačili jako nepojízdné auto mezi korály,“ popisuje Vladimír výletní anabázi.

„Opravdová legrace nastala, když jsme se dostali na otevřené moře. Jelikož jsme neměli vesla, nasadili jsme si na ruce ploutve a jako blázni jsme veslovali směrem k lodi. Když jsme konečně vyčerpaní dorazili, všichni včetně kapitána lodi, která na nás čekala, si docela oddychli. Na náš ostrov jsme se vraceli spálení a utahaní jako koťata,“ dodal Hron s tím, že by se na Maledivy někdy v budoucnu určitě ještě rád vrátil.

Reklama

Další články

Načítám