Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jaro je v nedohlednu a zima v plném proudu. Pokud zrovna netrávíte čas na horách, z mrazíků nejspíš moc velikou radost nemáte. Tak si nenechte zkazit náladu a zalezte do peřin. A pokud možno ve dvou! Víme, co vás zaručeně nažhaví.

Stydlivka, nebo dračice?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ať už v postelových hrátkách patříte k těm stydlivějším, nebo naopak neustále hledáte způsob, jak milování okořenit, máme pro vás super tipy, se kterými zažijete nejednu noc plnou vášně. Podívejte se! Další tipy na vás čekají na Astratex.cz, kde najdete erotické prádlo pro něžné víly i nezkrotné vášnivky. A pokud chcete sexy prádlem překvapit drahou polovičku na Valentýna – Astratex.cz garantuje včasné doručení! Vyberte si a užijte si sexy chvilky ve vyhřáté posteli!

Sexy kousek pro něžnou vílu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I když zrovna nejste fanynkou přehnaně erotického prádla a do experimentů se příliš nevrháte, můžete si dopřát svůdný a vkusný kousek! Luxusní krémová košilka Nicolette není příliš vyzývavá, a přesto zvýší mužský tep. Elastický splývavý tyl dá tušit svůdné křivky a jemná krajka zdůrazní vaši něžnost. A ke košilce obdržíte také ladící tanga kalhotky. Co tomuto elegantnímu kompletu říkáte?

Když s experimenty teprve začínáte

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete svůj milostný život okořenit, ale nechcete to napoprvé přehnat? Podvazkový pás je ideální volbou! Podvazkový pás Demetria jsou vlastně tanga kalhotky s upínáním na punčochy, zdobené širokým pruhem krajky, který vytváří rozkošnou sukénku. Stačí obléknout oblíbenou černou podprsenku, připnout punčochy a je to! Budete se cítit naprosto neodolatelně. A co je nejlepší? Ženě v podvazkách rozhodně žádný muž neodolá.

Oblečená – neoblečená…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

…a jiskrně svůdná. Tak se budete cítit v krajkové košilce Rio. Poloprůhledná krajka zdůrazní svůdné ženské křivky. Kousek těla zakryje, a přesto odhalí dost kůže. Hluboký průstřih přitáhne pozornost k dekoltu a až v této košilce otevřete svému muži dveře, možná mu přivodíte zástavu srdce. Vybírat můžete hned ze dvou barev!

Erotika pro pokročilé

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podvazků máte plnou skříň a už nevíte, čím novým svého milého překvapit? Vyzkoušejte bodysticking! Luxusní krajkový overal se dokonale přizpůsobí každé postavě a zdůrazní vaše přednosti. Odhalí kousek kůže a dodá nový pocit sexappealu. A až se na vás svedený muž vrhne, příjemně ho překvapí otevřený rozkrok.

Další články

Načítám